Visum Turkije Aanvragen Info

Visum Turkije Aanvragen Online Info?

Een fantastisch land om je vakantie te gaan vieren is Turkije, zodra je de Turkse grens wilt oversteken zal je je visum moeten kunnen aanbieden. Deze was voorheen te verkrijgen op Schiphol, alleen biedt het vliegveld die service niet langer meer aan. Nu is een Turks visum op het internet te verkrijgen.

visum turkije nederland

Visum Turkije Kopen Belangrijk

De prijs van een visum turkije prijs hiervan zijn niet duurder geworden. In alle opzichten is het nu stukken handiger geworden, om aan een e-visum te komen. In plaats van de lange wachtrijen, is een website veel rustgevender.

Visum Turkije Prijs Informatie

Een ander punt is dat als je meteen bij de pagina van de Turkse overheid gaat aanvragen kan je alleen met een creditcard betalen. Wij accepteren de iDeal betaalmethode voor de Nederlandse bevolking en Mister Cash voor de Belgische. Is het je net te gehoren gekomen dat het nodig is om een visum voor Turkije te hebben? Raak niet in de stress wij garanderen dat je binnen 24 uur, zelfs op zaterdag en zondag je visum per Email binnen krijgt. Voor alle Belgische en Nederlandse inwoners geldt de minimale eis van het in bezit zijn van een geldig indentiteitsbewijs bijvoorbeeld een indentiteitskaart.

Visum Turkije Info

Het kost slechts 25 Euro hier zit alles bij in begrepen. Als er meerdere Turkse E-visums nodig zijn kan je die gelijktijdig aanvragen, je kunt er zoveel bestellen als dat nodig is. Dit kan je in het aanvraagformulier allemaal vermelden. Van het bestellen op Het vliegveld tot makkelijk op het internet verkrijgen was voor veel reizigers even nieuw. Wellicht bracht het wat narigheid in het begin omdat men het nog niet wist, maar dat viel al snel mee. Aangezien een E-visum voor Turkije verplicht is, is de betaling per iDeal of Mister Cash een hele uitkomst.

Visum Turkije Kopen Belangrijk

In enkele minuten vul je de vragen van het formulier in en binnen 1 dag krijg je een Email met je e-visum gegevens die je alleen nog maar even hoeft uit te printen. Laat het niet gebeuren dat je reis niet doorgaat omdat je geen Visum voor Turkije hebt. Het laatste wat je wilt is dat je niet door de douane komt omdat je een visum voor maar 25 Euro bent vergeten te regelen. In onze website is het zo gemakkelijk dat je jezelf niet door bochten hoeft te wringen om aan een creditcard te komen.

De bekendste manier van betalen in Nederland (iDeal) is niet nodig. Wil je in de Turkse stad Ankara je vakantie vieren? Dan moet je naast je ticket ook een Turks e-visum hebben. Op onze web pagina valt dit moeiteloos aan te vragen, het is zo geregeld. Voor slechts 25 euro per visum kan je zo de grens over steken. Neem dus even de tijd om je e-visum voor Turkije op het internet te bestellen het is daar te mooi om niet naar toe te gaan.

Visum Turkije Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden, Nederland +31 6 23190203